Despre Mine

Salut.

Nu prea stiu ce ar trebui sa scriu aici, ma consider un incepator intr-ale blogging-ului, de aceea mi-ar placea sa fiti si voi indulgenti cu ce veti citi.

Pentru ca tastatura e la mine, voiam sa va salut. Eu sunt nimeni, un nimeni, neimportant, care s-a gandit sa aduca ceva nou in pubela asta publica numita internet. Stiti cu totii ca puterea sta in cuvinte, iar cuvintele, daca stii cum sa le alegi, devi invincibil. Am rasfoit si eu blogurile de top din tara, iar multe din ele mi s-au parut de prost gust, datorita faptului ca erau pline de reclame si recomandari.

Sunt un om simplu, nu consider ca am nimic special fata de ceilalti, dar consider ca oricine poate fi special in felul lui, daca stie cum sa se remarce. Am un temperament coleric, imi cunosc foarte bine defectele si asta e un inceput in corectarea lor.
Am creat acest blog pentru a va putea impartasi cate putin din nebunia mea, dar si lucrurile care m-au impresionat, placut sau neplacut. Imi propun ca, in tot ceea ce voi scrie aici, sa va motiveze si/sau sa va faca sa zambiti.

Nu imi plac comentariile rautacioase, dar apreciez de fiecare data o completare inteligenta.

Nu caut sa ajung in top-uri, ci am creat acest blog pentru acei cititori care se regasesc in textele mele.

Nu intentionez sa fac din blogul meu un ziar de scandal, o noua pubela, unde toti sa-si arunce frustrarea sau nemultumirea.Al vostru,

Adrian Tocaci